Grand - Golden Line 750

Teknisk info

Lengde
750 cm

Bredde
285 cm

Høyde
239 cm

Egenvekt
1085 kg

Antall personer
10 (B), 13 (C)

Diameter pongtong
58 cm

Antall kammere
5

Tank kapasitet
260 liter

Anbefalt motor
225 hk

Maks motor
250 hk

Stamme lengde
Ekstra Lang 25"

Farge
Lys Grå/Sort, Ultimate Black Edition

Klassifisering
Kategori B – "Fartøy til bruk utenfor kysten (Offshore)", Kategori C – "Fartøy til bruk langs kysten (Inshore)"

Toppfart
48-49 knop

Skrogvinkel akter
20°

Motta et uforpliktende pristilbud

Beskrivelse

En fantastisk kjøremaskin hvor Grand virkelig viser at de dominerer dette markedet totalt. Med moderne, vakre linjer og et behagelig og forutsigbart skrog gjør dette til en fantastisk dagstur båt. Båten er særdeles gjennomført og det er virkelig lagt flid i detaljene her. Aktersofa med egen adgang til badeplattformene, konsoll med stor åpning og plass til toalett, setemodul med solide oppvippbare seter og plass til kjøleskuff eller kjøleskap for å nevne noe.

I kjent Grand stil er det flust med lagringsplass under dekk og flere smarte detaljer som tauluker både i baugen og akter. Stor U-sofa med mulighet for bord akter og stort dekk fremme som kan gjøres om til dobbel solseng. Praktiske og trygge håndtak/bøyler rundt om i fartøyet gir god trygghet for de ombord sammen med ett lettkjørt skrog som skjærer sjøen fint. Dette er den ultimate touring modellen for dagsturer med venner eller familie.

Golden Line 750 passer like godt til cruising i 25 knop som å dra på opptil 48 knop og virkelig kjenne på følelsen av å sveve fremover vannet. Vannsport? Intet problem med den innebygde vannski kroken på akter masten. Et rikt utvalg tilbehør sikrer optimal bruk for enhver anledning!

Ekstra utstyr:

SeaDek, Kjøleskap/skuff, toalett, solseng baug, bord akter, helcover, havnetrekk, ORCA Hypalon tube, baug propell, ankervinsj.

Gå til finn.no ↗

Bildegalleri

No items found.

Motta et uforpliktende pristilbud!

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg innen kort tid.

Takk! Din forespørsel er mottatt og vi vil kontakte deg så snart som mulig 😄
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt selger

Benjamin Schøll

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.