IBIZA 640 BOW RIDER

RASK, RYDDIG OG SOSIAL

VÅRENS NYHET!

Behagelig kjøreopplevelse!

IBIZA 640 Bow Rider har identisk skrog og interiørløsning med 640 Touring-versjonen.

De samme imponerende sjøegenskapene. Planings terskelen er moderat. Kjøreopplevelsen er helt udramatisk, også ved kjappe rorutslag i høye hastigheter og med motoren godt trimmet langt ut. Skroget har doble chine. Dette demper slagene når man går i sjø samtidig som det gjør båten lettdrevet.

Ibiza 640 Bow RIder

SUPER KOMFORT!

Om bord er det mange sitteplasser, med super sittekomfort for alle! Og god plass til å bevege seg på. Enkel om bord- og ilandstigning over fordekk.

FUNKSJONELLE LØSNINGER!

Flere store stuverom om bord, tre sitteplasser i fartsretningen bak vindskjermen. Seteryggen på passasjersetet kan vendes slik at man sitte vendt mot passasjerene på akterbenken. Også førerstolen kan vendes. To bord er hengslet i fribordet og kan felles opp. Her får man en sosial sittegruppe for alle om bord, samtidig som folk fortsatt kan bevege seg fra for til akter! Også seteryggen på akterbenken kan vendes slik at man sitter vendt akterover, enten for å nyte solen eller følge med under vannsport aktiviteter. Solsengløsningen er genialt enkel. Her feller man bare opp seteputen på passasjersetet og vipper en hengslet pute akterover. Enkel og stabil løsning, uten løse puter.

God tur og båtopplevelse!

Gå til finn.no ↗

Bildegalleri

No items found.

Motta et uforpliktende pristilbud!

Fyll ut skjemaet så tar vi kantakt med deg innen kort tid.

Takk! Din forespørsel er mottatt og vi vil kontakte deg så snart som mulig 😄
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt selger

Benjamin Schøll