Ibiza 640 Touring

IBIZA 640 TOURING

TURKLAR OG SPORTY OG IMPONERENDE SJØEGENSKAPER

TURKLAR!

Alle komfortdetaljer inkludert!
Ibiza 640 Touring er en komplett day- eller weekendcruiser med full overnattingsmulighet og sjøvannstoalett. Godt med plass å bevege seg på og super sittekomfort for alle!

SUPRE SJØEGENSKAPER!

Skrog konseptet har doble chine som balanserer båten både i fart og når den ligger stille. Skroget går lett i plan og planingsterskelen er moderat. Fordelen med det doble chinet er at det demper slagene når man går i sjø, samtidig som skroget har liten våt flate når det går på rolig underlag. Dette gjør båten lettdrevet.

FLERE FLOTTE FINESSER

Om bord finnes flere finesser som skiller IBIZA 640 Touring ut fra mengden. Layouten i cockpit er tradisjonell med 3 sitteplasser i fartsretningen. Seteryggen kan vendes og 2 personer kan sitte ved det oppfellbare bordet med ansiktet vendt mot passasjene på akterbenken. Når bord nr 2 felles opp og førerstolen vendes også her, får man en sosial sittegruppe for alle som er om bord samtidig som man fortsatt kan bevege seg fra for til akter. Solsengløsningen er genial enkel, uten løse puter. Alt ligger vell til rette for en hyggelig båtopplevelse!

Gå til finn.no ↗

Bildegalleri

No items found.

Motta et uforpliktende pristilbud!

Fyll ut skjemaet så tar vi kantakt med deg innen kort tid.

Takk! Din forespørsel er mottatt og vi vil kontakte deg så snart som mulig 😄
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt selger

Benjamin Schøll