IBIZA 680 - TOURING

EN DAYCRUISER MED INNOVATIVE GREP SOM GJØR BÅTLIVET ENKLERE OG BEDRE.

FIN OG FUNKSJONELL

Vår nye modell IBIZA 680 Touring er en videreutvikling av IBIZA 24 Touring som ble produsert fra 2003 til 2014. 24 Touring var en stor salgssuksess og er idag sannsynligvis norges mest populære bruktbåt i sin klasse. IBIZA 680 Touring er en romslig og innholdsrik daycruiser med overnattingsmuligheter. Ombord er det sosial sitteplass for 7 personer. Cabinen har soveplasser til 2 personer samt WC.
Den brede avslutningen av fordekket gjør adkomsten trygg og enkel for hele familien. Antireflekterende materiale ved førerkonsollen gir optimale siktforhold.

INVITERENDE KOMFORT

Cockpiten er sosialt innredet med meget komfortable og fleksible seteløsninger. Med et enkelt grep gjør man sofaen om til solseng. 6 personer kan spise rundt bordet. I tillegg kan bakseteryggen vippes fremover slik at man kan sitte mot akterplattform. Komforten forsterkes av et hendig kokeapparatet, kjøleskap og vask med trykkvann.
Ibiza 680 Touring er markedets største 23foter.

RÅ PRESTASJONER

Enten du ligger i ro på blikkstille vann eller måler krefter med bølgene i rom sjø, sørger det brede og v-bunnede skroget
for stabilitet og kontroll. Ibiza 680 Touring er med andre ord en perfekt daycruiser for norske forhold.

Gå til finn.no ↗

Bildegalleri

No items found.

Motta et uforpliktende pristilbud!

Fyll ut skjemaet så tar vi kantakt med deg innen kort tid.

Takk! Din forespørsel er mottatt og vi vil kontakte deg så snart som mulig 😄
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt selger

Telefon:
E-post: