IBIZA 770 TOURING

TEKNISKE DATA

Lengde
7,7 M

Bredde
2,8 M

Vekt uten motor
ca 1700 Kg

Vekt inkl. motor og utstyr
ca 2050 Kg

Motor
300-350HK utenbords

Soveplass
2

Motta et uforpliktende pristilbud

SPORTY OG KOMFORTABEL WEEKENDCRUISER

SMART DESIGN

IBIZA 770 Touring er en videreutvikling av forgjengeren 760 Touring som var en oppsiktsvekkende nyhet på markedet da den kom i 2015. Den modellen fikk blant annet betegnelsen av pressen, «Sjøens Grand Tourer». Ibiza 770 Touring har identisk skrog og interiørløsning med 760-versjonen. Forskjellen er detaljer, litt mer takhøyde og litt mer lengde i cabinen gir godt volum både i cabin og på toalettrom. Vi beholdt de 3 meget komfortable sportstolene i fartsretningen, samtidig som vi har fått plass til både vask, kokeapparat og et avlastningsbord. I tillegg til en stor pantryskuff.

ROM FOR NYTELSE

Ibiza 770 Touring ønsker sjenerøst velkommen ombord. Bredden gjør cockpit romslig og praktisk å bevege seg i. En romslig aktersofa i full bredde og et solid bord, skaper en atmosfære for hyggelige dager med familie og venner. Sittekomforten er super, for alle. Bordet kan senkes og gjøres om til en stor solseng. Under dekk ligger et praktisk separat toalettrom, og en trivelig sengeplass for to.
Ibiza 770 Touring preges av en kompromissløs tilnærming til design og funksjonalitet. En rekke grep gjør båtlivet enklere og bedre.

REN KJØREGLEDE

Ibiza 770 er en voksen weekendcruiser med allsidige og sportslige sjøegenskaper. Du vil oppleve den lettkjørt og stødig uansett om du har hele familien ombord eller du gir gass for å leke i bølgene. Den velorganiserte førerkonsollen er utført med antireflekterende materiale som gir optimale siktforhold både i sol og mørke.

Gå til finn.no ↗

Bildegalleri

No items found.

Motta et uforpliktende pristilbud!

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg innen kort tid.

Takk! Din forespørsel er mottatt og vi vil kontakte deg så snart som mulig 😄
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt selger

Benjamin Schøll

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.