IBIZA EXPLORER

STYRHUSMODELL I TOPPKLASSE SPESIALUTVIKLET FOR NORSKE OG SKANDINAVISKE FORHOLD.

TRYGT OG ENKELT

Uteplassen om bord i Ibiza Explorer er gjennomtenkt. En solid og høy rekke fører helt frem til baugen. En bred luke over dreggkassen. Dette gjør iland- og ombordstigningen trygg og enkel. Et veldig bredt sidedekk/ dollbord på styrbord side gjør det også trygt og enkelt å bevege seg fra akter til forut.

IBIZA Explorer 01

GJENNOMTENKTE OG GODE LØSNINGER

Styrhuset har to adkomstmuligheter, den brede skyvedøren ut til akterdekket og skyvedør fra førerplass direkte ut til sidedekket. Det gjør båten enkel å håndtere alene. Skroget har effektive sprutlister som sørger for tørr gange under alle forhold. Vektfordeling og bunnkonstruksjon sørger for en helt marginal planingsterskel, noe som er en klar fordel både i sjøgang og dårlig vær.

PANORAMAUTSIKT TIL ALLE

Styrhuset har store glassflater som gir god sikt i alle retninger. Frontvinduet er buet og har 2 solide vindusviskere og defrosterdyster montert. Dashbordet er enkelt og ryddig med plass til nødvendig instrumentering inkludert en stor kartplotter. Salongen har komfortable sitteplasser til 4 personer rundt et hengslet bord.Det fremre setet har hengslet rygg som kan vendes slik at 4 personer kan sitte i fartsretningen i tillegg til føreren.

Gå til finn.no ↗

Bildegalleri

No items found.

Motta et uforpliktende pristilbud!

Fyll ut skjemaet så tar vi kantakt med deg innen kort tid.

Takk! Din forespørsel er mottatt og vi vil kontakte deg så snart som mulig 😄
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt selger

Telefon:
E-post: