MAREX 310 SUN CRUISER

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Lengde
9,46 M

Bredde
3,22 M

Dybde
0,97 M

Vekt
Ca 4500 Kg (tom båt)

Drivstoff tank
440 L

Vanntank
280 L

Batterier
3+1 (380 AH)

Sitteplasser
8

Senger
4 + 2

Motta et uforpliktende pristilbud

310 SUN CRUISER

Marex 310 den perfekte cockpitcruiseren for en normal familie størrelse. Marex 310 SC imponerer med enorm plass i cockpit-sittegruppen. Den har en smart omsluttende cockpit-sitteplass som strekker seg hele veien fra rorposisjonen til passasjersetet med plass til ti personer rundt bordet. Dette inviterer deg til hyggelige sosiale settinger med venner. Både babord og styrbord side kan brukes som solseng! Tre totalt. Dette vil også gi deg muligheten til å ha flere venner og familie til å sove over. Hele sittegruppen samt badeplattformen har massevis av oppbevaringsskap. Benkene i akter kan også fungere som en deilig sitteplass. Et perfekt sted å slappe av på solfylte dager.

Båten har rikelig med overnatting under dekk. Den gode romfølelsen er på grunn av den enorme følgedøren, som deler cockpitområdet og nedre dekk. Dette lar naturlig lys trenge inn i bysse/gang og øke romfølelsen bemerkelsesverdig. I forkabinen sørger de store skrogvinduene for at kabinen får mye lys og flott utsikt utover. En perfekt utsikt å våkne opp til. Midtkabinen har dobbelkøye, grei hengende garderobe og plass til å skifte ved siden av sengen. Det er også plassert et stort skrogvindu foran sengen i denne kabinen. Mellom de to kabinene er det et utrolig romslig og godt bad.

Du vil finne cockpiten trygg og sosial beskyttet av to skyve soltak og verdens raskeste baldakinsystem. Den lukkes ved å trekke ut kalesjen fra vertikale sideskap rundt cockpiten som en gardin. Denne ekstremt fleksible løsningen gjør det mulig å sette opp kalesjen i løpet av noen få sekunder. Båten har et tomanns rorsete foran dashbordet og et enkelt sete på babord side. Det betyr at det er plass til tre personer vendt fremover, når du er i gang.

Denne anerkjente båten har vunnet priser etter priser, og har nå over 1 år leveringstid fra fabrikken. Ta kontakt, og sikre deg en båt.


Nøkkelpunkt for M310:


Gå til finn.no ↗

Bildegalleri

No items found.

Motta et uforpliktende pristilbud!

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg innen kort tid.

Takk! Din forespørsel er mottatt og vi vil kontakte deg så snart som mulig 😄
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt selger

Benjamin Schøll

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.