MAREX 330 SCANDINAVIA

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Lengde (kort versjon)
9,99 M

Lengde (lang versjon)
10,49 M

Bredde
3,40 M

Dybde (enkel motor)
1,10 M

Dybde (dobbel motor)
0,90 M

Drivstoff tank
650 L

Vanntank
300 L

Sitteplasser
8

Senger
4 + 2

Motta et uforpliktende pristilbud

330 SCANDINAVIA

Den nye Marex 330 Scandinavia ble designet som en mindre versjon av Marex flaggskip - Marex 375 og som neste utgave av det tidligere Marex Scandinavia. Det er en fullplanende båt. Skroget og dekket er helt nytt. Våre tidligere kunder ønsket seg en lukket båt med et sjenerøst sitteområde inne, samt et stort sitteområde utenfor, og det er det vi utviklet! Denne funksjonen gjør båten egnet for mange venner og lett dagstur. En skyvedør ved roret er også bedt om og innebygd for enkel tilgang til dekk, noe som gjør fortøyning og håndtering mye enklere. For å møte forskjellige markeder og ulike behov, kan båten leveres med enten en enkelt- eller dobbeltmotor, både aksling eller hekkaggregater. Marsjfarten er fra 23 til 30 knop og topphastighet fra 28 til 38 avhengig av valgt motoreffekt. Når den er lukket, er 330 Skandinavia varm og får sommersesongen til å vare lenger i de nordlige regionene, og kan samtidig lett kjøles ned med et stort klimaanlegg i varmere klima. Båten har et mykt tak bak og en hardtop foran. Kalesjeløsningen er den absolutt raskeste på markedet - det er et skyvetakssystem med sidegardinene lagret i targabuen. Bare et minutt fra en helt lukket til en helt åpen båt.

Et dobbelt dashbord kan oppfylle alle dagens behov for alle slags instrumentering. Den har også integrasjon for iPad og lignende enheter. Våre effektive solcellepaneler kan valgfritt monteres på taket med opptil 900 watt ladekraft - nok til å holde båten uten landtilkobling over lang tid selv med kjøleskap og fryser permanent på. Taket leveres med et valgfritt monteringsstativ for eventyrlystne. Et sted for sykler samt padlebrett eller kajakk. Solsengen på fordekket flyter, og kan kastes i vannet, for barn og foreldre å leke på som sin egen private strand.

Passasjersetet kan vende seg, slik at passasjerene kan glede seg over å sitte i kjøreretningen og nyte turen i salongområdet. Matlagingsfasilitetene er veldig romslige, selv for de mest lidenskapelige gourmeter. I tillegg kan den bakre delen av båten utstyres med en stor grill. Aktergruppen kan leveres med mange alternativer som ekstra kjøleskap, ismaskiner, ekstra sittebenk, oppbevaring eller bare åpen plass. Behovet for lagring er godt ivaretatt over hele båten. Under dekk: ved å plassere dusjen i midten av båten klarte vi å lage et veldig praktisk baderom. Det er raus i rom, ståhøyde, og det gir også plass for en enorm front master seng i frontkabinen. Midtkabinen er også romslig og har nok plass til at to personer kan sove og bo komfortabelt. Ettersom flere marinaer og innsjøer har restriksjoner på størrelse - kan 330 Scandinavia leveres med enten en lang eller en kort badeplattform.

Prakteksemplar for skandinaviske familiebåter, laget med familieverdier i tankene. Perfekt for å cruise med to eller fire personer og et alternativ for sporadiske gjester å sove i!

Nå! Kampanje på Marex - Se tilbudet her


* Presentasjonen er av en prototype. Vi forbeholder oss retten til å endre fra denne presentasjonen. For høyoppløselige bilder eller ytterligere informasjon om denne nye Marex-modellen, vennligst kontakt oss.

Gå til finn.no ↗

Bildegalleri

No items found.

Motta et uforpliktende pristilbud!

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg innen kort tid.

Takk! Din forespørsel er mottatt og vi vil kontakte deg så snart som mulig 😄
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt selger

Benjamin Schøll

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.