MAREX 440

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Lengde
13,70 M

Dybde (avhengig av fremdrift)
1,00 M

Vekt
Ca 13000 Kg (tom båt)

Drivstoff tank
2 x 595 L (1190L)

Vanntank
780 L

Kabiner
2 eller 3

Bad
2

Cockpit sitteplasser
10

Salong sitteplasser (Scandinavia versjon)
6

Motta et uforpliktende pristilbud

MAREX 440 PROJECT

Marex 440 er en ny generasjon med cruisere, med moderne designlinjer og flere nye innovasjoner. Med en lengde på 13,70 meter og en maksimal bredde på 4,27 meter, er denne nye båten satt til å bli merkevarens flaggskip.

Båten vil komme i 2 versjoner: 440 Gourmet Cruiser med enorm U-formet kjøkkenløsning og 440 Scandinavia Versjon med en litt annen kjøkken løsning.

Konseptoversikt

Tanken er å skape en familiebåt med fokus på easy living og ha cruiseopplevelsen til et mye større fartøy. Det største kjøkkenet i sin klasse, strandklubb ved vannet, to bad og en vaskemaskin er eksempler på denne ideen.

Marex 440 Gourmet Cruiser er et resultat av samarbeidet mellom Marexs interne designteam og det slovenske studioet VOM Creations Yacht Design. Marinearkitektur ble levert av Nikl design and Engineering av Alpha Creations.

Funksjonelt kjøkken

En av nyvinningene til 440 Gourmet Cruiser er kjøkkenet. Marex skapte en kokkedrøm med en enorm U-formet kjøkkenløsning – den største i sin klasse. Den har stekeovn/mikrobølgeovn, dobbel vask, induksjonskomfyr og oppvaskmaskin. Den har også en åpning i benkeplaten for oppbevaring av 4 øl/drikkekasser med 24 bokser hver. Solcellepanelene gir nok kapasitet til å holde 220-liters kjøleskapet og 100-liters fryseren i drift permanent uten landstrøm.

Skandinavia-versjonen kan tilby ekstra spiseplass med en stor sofa og to uttrekkbare stoler, i stedet for babord side kjøkkenskap.

Kalesje løsning

Modellen har den raskeste og enkleste måten å lukke det åpne akterdekket, som finnes på markedet. Gardinene er skjult i targabuen og glir bare rundt som en gardin. Kalesjen kan festes med bare ETT enkelt grep. Ingen knapper eller gummibånd. Fra en åpen cruiser til helt lukket båt på under ett minutt!

Gå til finn.no ↗

Bildegalleri

No items found.

Motta et uforpliktende pristilbud!

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg innen kort tid.

Takk! Din forespørsel er mottatt og vi vil kontakte deg så snart som mulig 😄
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt selger

Benjamin Schøll

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.