Skager 660 - Den perfekte fritid- og landstedsbåt!

TEKNISK INFO

Lengde
6,60 M

Lengde vannlinje
5,85 M

Bredde
2,40 M

Dypgang
0,70 M

Vekt
1150 Kg

Ballast
150 Kg

Tank diesel
60 Liter

Motta et uforpliktende pristilbud

UNIKE SJØEGENSKAPER

Vår varierte kyststripe strekker seg fra Kirkenes i nord, til Lindesnes i sør. Lengre øst tar den svenske skjærgården over og bringer oss gjennom mange spennende farvann. På denne lange reisen rekker man innom både hardt vær, rolig vær og tidvis også storm. Skal man kunne ferdes  trygt til vanns i Skandinavia, bør man ha egnet redskap.

Vi er glade for å presentere Skager 660 som en meget sjødyktig båt! Båten har et stabilt og solid skrog som er formet for å bli utsatt for grov sjø på en god måte. Dens kjøl, ballast og gode bredde i vannlinjen, gjør den rustet for en god porsjon vær og vind. Skrogets utforming og baug sørger for minimal sjøsprøyt. Med trimplan og 28Hk, gjør båten en toppfart på 13 knop.

SELVDRENERING

Skager 660 har god selvdrenering for sjøsprøyt og regnvann. Den krever derfor mindre tilsyn og øker bruksgleden.

DEN PERFEKTE FRITID- OG LANDSTEDSBÅT

For noen tiår tilbake var snekken eller koggen selve folkebåten blant vår lystbåtflåte. Dette enkle båtliv har i mange år vært høyt verdsatt blant båtelskere. Ved utviklingen av Skager 660 har nettopp denne enkle delen av båtlivet stått høyt i fokus. Det nostalgiske ved tresnekken har blitt godt ivaretatt, sammen med en meget god driftsikkerhet og vedlikeholdsvennlighet.

Mulighetene til å bruke mer tid på sjøen og mindre på båten, ble større da plasten kom. Det å kunne fordøye varme sommerinntrykk uforstyrret, og nyte de idylliske øyeblikkene, er det veldig mange som setter stor pris på. Med båtens romslighet kan man invitere mange gode venner og familie med på fjorden. Dette skaper sommerminner som blir husket. Disse enkle verdiene er kanskje med på å stoppe tiden litt, i det resten av verden raser fremover.
Skager 660 tar vare på , og viderefører disse tradisjonene!

KVALITET

Med Skager får du en håndprodusert båt med mange små, men viktige detaljer som er med på å forlenge båtens levetid.
Med et solid glassfiberskrog, gjennomgående bolter og skruer og helstøpt innerskrog er Skager 660 godt egnet for mange fantastiske år på sjøen. Skager 660 er helprodusert i Norge, og bygges etter god tradisjon av entusiastiske håndverkere. Båtbyggerne har solid erfaring i faget, og har daglig fokus på at båtene skal ha høy teknisk kvalitet.

SIKKERHET

Sikkerheten ombord var en av våre viktigste faktorer under utviklingen av Skager 660. Med høyt fribord og stabile og gode sjøegenskaper er mange av de viktigste sikkerhetsreglene ivaretatt. Skrogets form og kjøl gjør at båten kan ta hånd om grov sjø. Selv med tre mann på ripa er krengingen knapt målbar. Båten er utstyrt med Yanmar dieselmotor. Den japanskproduserte motoren er kjent for å være en lojal og driftsikker maskin til sjøs.

MILJØ

Med lavt forbruk av drivstoff og høy ytelse er Skager 660 et meget miljøvennlig produkt. Båten gjør hele 13 knop med kun 28 hk motor. Samtlige motoralternativer kan fåes med hybridløsning, som reduserer Co2 utslippet. Man sparer fjorder og innhavner for utslipp og støy, og kan heller vri om nøkkelen ved behov. Systemet kan også lades på landstrøm som i en el-båt. Vi legger vinn på å ta vare på miljøet gjennom hele prosessen. Fra produksjon i fabrikken, og videre ut på sjøen.

Gå til finn.no ↗

Bildegalleri

No items found.

Motta et uforpliktende pristilbud!

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg innen kort tid.

Takk! Din forespørsel er mottatt og vi vil kontakte deg så snart som mulig 😄
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt selger

Benjamin Schøll

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.