SKIPPER-BSK 38NC

TEKNISK INFO

Lengde
11,53m

Bredde
3,35m

Innvendig bredde
2,30m

Drivstofftank kapasitet
680l

Vanntank kapasitet
170l

Akterspeil form
V V4step

Skrog vinkel
25°

Maximum HK
3x 450HK

Minimum HK
2x 400HK

Anbefalt HK
2x 450HK

Motta et uforpliktende pristilbud

SKIPPER-BSK 38NC:

Skipper 38NC er en bemerkelsesverdig motorbåt som blander banebrytende forskning og utvikling med håndverk av topp kvalitet for å produsere eksepsjonell ytelse og luksus. Med sitt ultra-høy ytelse skrog med 4-trinn, er 38NC designet for rask planing og spennende akselerasjon. Den er produsert ved hjelp av den nyeste teknologien og førsteklasses materialer, og gir utmerket pålitelighet, ytelse og lavt drivstofforbruk.

38NC kan også skryte av et luksuriøst dekk, med eksklusive stoffer og bøtteformede seter som tilbyr både komfort og sikkerhet. Denne kombinasjonen av high-end design og kvalitetsmaterialer gjør 38NC til en eksepsjonell motorbåt som kan brukes som anbud til store yachter på grunn av sin ideelle størrelse. Opplev alle aspekter av luksus og høy ytelse med den helt nye Skipper 38NC.

Gå til finn.no ↗

Bildegalleri

No items found.

Motta et uforpliktende pristilbud!

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg innen kort tid.

Takk! Din forespørsel er mottatt og vi vil kontakte deg så snart som mulig 😄
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt selger

Benjamin Schøll

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.