SKIPPER-BSK 42NC

TEKNISK INFO

Lengde
12,40m

Bredde
3,60m

Innvendig bredde
2,40m

Drivstofftank kapasitet
880 l

Vanntank kapasitet
170l

Akterspeil form
V V4step

Skrog vinkel
25°

Maximum HK
4x 450HK

Minimum HK
2x Volvo Penta D6-440 & DPi Drives

Anbefalt HK
2x 440HK Diesel
2x 600HK V12

Motta et uforpliktende pristilbud

SKIPPER-BSK 42NC:

Skipper 42NC er en eksepsjonell ribbåt som er designet for ultimat luksus og ytelse. Den er perfekt for de som ønsker et komfortabelt og romslig fartøy for sitt neste eventyr på vannet. Med en lengde på 42 fot gir den god plass for opptil 12 gjester til å slappe av og nyte reisen.

Skipper 42NC har et unikt design som garantert vil snu hoder uansett hvor den går. Den har et romslig dekk som er perfekt for å sole seg, nyte et måltid eller bare slappe av med venner og familie. Interiøret i båten er like imponerende, med et komfortabelt sengeområde, WC og dusj.

Skipper 42NC er også utstyrt med avansert teknologi og førsteklasses digitale funksjoner som gjør det til en fornøyelse å navigere. En av de fremtredende funksjonene til Skipper 42 er dens allsidighet. Denne båten er perfekt for et bredt spekter av aktiviteter, fra avslappende dagsturer til lengre seilaser. Noen av kjennetegnene hennes er et forbruk på 2,0-2,5l per mil og en hastighet på 50 – 70 knop, avhengig av motoren. Fra 2x Volvo Penta D6-440 til 4x Mercury 450R-motorer, er i stand til å dekke alle behov, selv for hastigheter opp til 100+ mph.

Totalt sett er Skipper 42 en eksepsjonell båt som tilbyr den perfekte kombinasjonen av luksus, ytelse og allsidighet . Denne ribben vil garantert overgå forventningene dine og gi en uforglemmelig opplevelse på vannet.

SKROG DESIGN:

En virkelig god hurtigbåt må være sjødyktig og dette skyldes hovedsakelig skroget. BSK Marine er basert på denne teorien, så de designer og produserer båter som tilbyr utmerket seiling, god ytelse og lavt drivstofforbruk. Skipper-BSK 42NC er utstyrt med et skrog, som er et produkt av mange års studier og testing. Noen av egenskapene hennes er et forbruk på 2,0- 2,5lt per mil og en hastighet på 50 – 70 knop, avhengig av motoren til sammen (2 * 300Hp min eller 2 * 650Hp maks).

Gå til finn.no ↗

Bildegalleri

No items found.

Motta et uforpliktende pristilbud!

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg innen kort tid.

Takk! Din forespørsel er mottatt og vi vil kontakte deg så snart som mulig 😄
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt selger

Benjamin Schøll

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.